Advisory board/bestyrelse

Søger du medlemmer til dit advisory board eller din bestyrelse?

Som ejerleder står du ofte alene med vigtige beslutninger, som kan være gode at vende med andre, inden de tages – men der behøver slet ikke være så koldt på toppen, som du tror. Du kan nemlig at samle og tilknytte et advisory board af kompetente mennesker, der kan rådgive dig om alt lige fra ledelse til drift og strategi. Er du og din virksomhed klar til det, kan en bestyrelse også blive en værdifuld del af virksomheden. Jeg indgår både i advisory boards og bestyrelser og kan også blive en del af begge grupper hos dig alt efter, hvad du har brug for.

Forskellen på en bestyrelse og et advisory board er selve involveringen i din virksomhed. En bestyrelse kan være lovbestemt for nogle typer virksomheder og har beføjelser til at foretage ændringer og tage beslutninger vedrørende virksomheden. Derfor har medlemmerne af en virksomheds bestyrelse også et juridisk ansvar og hæfter personligt for virksomhedens beslutninger. Et advisory board er derimod en frivillig foranstaltning, hvor en flok uvildige personer rådgiver om alt, hvad du måtte have brug for. De har ingen andel eller beføjelser i virksomheden og derfor intet juridisk ansvar. Et advisory board er altså mindre forpligtende, men kan give dig en ide og forsmag på, hvad det vil sige at have en bestyrelse i din virksomhed – og så slipper du for alt det juridiske omkring at have en bestyrelse.

Har du brug for fast rådgivning og sparring, så du sikrer dig, at du tager beslutninger på et godt grundlag, kan jeg indgå i dit advisory board. Her får du en sparringspartner, som er der, når du har behov for det, og hjælper dig med at skabe værdi på bundlinjen. For større virksomheder kan jeg også indgå i din bestyrelse, hvor jeg tager medansvar for udvikling, vækst og resultater. Uanset dit behov skal vi selvfølgelig være det rigtige match, så vores samarbejde altid er præget af tillid, åbenhed og en positiv tilgang.

Hvad skal du vælge?

Skal vi tage en snak?

Søger du medlemmer til dit advisory board eller din bestyrelse, er du meget velkommen til at kontakte mig. Herfra tager vi et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan bidrage med til dit advisory board eller din bestyrelse – det kan være alt fra ledelse og økonomi til drift og strategi eller en person, der kan hjælpe dig med at tage vigtige beslutninger på et oplyst grundlag.