Strategisk sparring

Frem den bæredygtige udvikling med strategisk sparring

Har du styr på, hvordan du sikrer virksomhedens udvikling og vækst? Du har forhåbentlig sat en god retning for virksomheden, men måske har du behov for at arbejde fokuseret med strategiske målsætninger for at opnå de resultater, du ønsker for virksomheden. Med strategisk sparring lærer du at skabe vækst for din virksomhed, som starter med at få dine medarbejdere helt med på de mål og ønsker, der er for virksomhedens udvikling.

Som strategisk sparringspartner hjælper jeg ejerledere med at konkretisere og realisere strategiske mål, der fremmer en bæredygtig og sund vækst for virksomheden. Vi skaber en synlig retning og ramme for, hvor virksomheden er på vej hen, for at give overblikket for både ejerleder og medarbejder. Ved at indtage et helikopterperspektiv lægger vi klare retningslinjer og mål fra start, som passer til din virksomhed. Sammen sørger vi for at sætte det rigtige hold og inddrage medarbejdernes kompetencer, ressourcer og viden, så vi sikrer buy-in og effektiv eksekvering. Vi arbejder målrettet, struktureret og resultatorienteret og gennem løbende tilpasning og opfølgning på vores planer sikrer vi, at vi når i mål.

Vil du være sikker på at komme i mål med dine strategiske indsatser, er det altafgørende, at dine medarbejdere kan se en mening både handlinger og indsatser. Derfor klæder jeg dig godt på til at kunne kommunikere og frembringe ejerskabet hos medarbejderne, der får jer helt i mål.

Se også de andre former for ledelsessparring, jeg tilbyder.

Strategisk sparring giver dig

Sådan foregår det

Dine sparringsmøder kan planlægges, så de passer dig bedst muligt. Hvad end du foretrækker at holde dem online, over telefonen eller mødes fysisk over en kop kaffe, finder vi sammen løsningen, der passer ind i din hverdag.

Kontakt mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at starte og drive din virksomhed på det bedst mulige økonomiske grundlag.