Økonomisk sparring

Driv din virksomhed på det bedst mulige grundlag

Overvejer du at starte egen virksomhed, er de økonomiske aspekter altafgørende for en god start og virksomhedens videre drift. Men hvor starter du, og hvad skal du præcist have styr på rent økonomisk for at starte din virksomhed op? Måske har du allerede en etableret virksomhed og har brug for hjælp fra en uvildig rådgiver til at søge om lån, investere eller få det rigtige overblik over virksomhedens økonomi.

Med en sparringspartner i økonomi får du styr på alt fra finansiering til lovkrav og hvilken bank, du skal vælge som samarbejdspartner i dit iværksætter-eventyr. Min omfattende og erfaringsrige baggrund inden for bankverdenen både som bankrådgiver og leder i forskellige bankfilialer giver dig en kompetent og kvalificeret sparringspartner. En sparringspartner, som hurtigt kan identificere dine behov og finde den bedst mulige løsning for dig, hvor din økonomi har de allerbedste vilkår.

Skal du i gang med opstarten, starter økonomisk sparring med, at du forstår markedet for finansiering. Du lærer at forstå bankens bevæggrunde for at afvise og godkende lån, og hvordan du tydeliggør din virksomheds potentiale, så du er stillet bedst muligt til dit bankmøde. Sammen finder vi frem til, hvilket materiale, du skal medbringe, og hvilke sikkerheder du kan og skal stille. Resultatet er, at du finder den erhvervsbank, der matcher lige netop dine behov, og får den rigtige løsning i forhold til realkredit, sikkerhedsstillelse, råderet, priser og gebyrer. Alt dette og meget mere kan du også få hjælp til, hvis du allerede har en virksomhed og blot har brug for kompetent økonomisk rådgivning.

Ønskes yderligere andre former for rådgivning, tilbyder jeg også forskellige muligheder indenfor ledelsessparring, hvor fokus blandt andet ligger på dine ledelseskompetencer og udvikling.

Økonomisk sparring giver dig

Sådan foregår det

Dine sparringsmøder kan planlægges, så de passer dig bedst muligt. Hvad end du foretrækker at holde dem online, over telefonen eller mødes fysisk over en kop kaffe, finder vi sammen løsningen, der passer ind i din hverdag.

Kontakt mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at starte og drive din virksomhed på det bedst mulige økonomiske grundlag.