Om mig

Din professionelle sparringspartner

Mit navn er Maiken Bang Madsen, og jeg brænder for at hjælpe ejerledere med at få succes med deres virksomhed. Succesen kan opnås på mange måder, men det vigtigste er, at du som ejerleder er ved, hvor dine udfordringer ligger – om det er ledelse, økonomi, strategi eller en kombination. Uanset dine behov får du hos mig sparringen, der giver dig det bedst mulige økonomiske udbytte for din virksomhed.

Gennem mere end 20 år har jeg arbejdet i finansielle institutioner. Jeg kender derfor deres arbejdsprocesser og krav og ved, hvad der skal til for at få den bedste finansielle løsning. Min solide ledelseserfaring kombineret med en diplomuddannelse i ledelse og mange år med rådgivning af erhvervskunder giver mig de bedste forudsætninger for at sætte mig ind i din virksomhed og dine behov. Du kan altså være sikker på, at min vigtigste opgave altid er at finde den bedste løsning for dig, hvor din økonomi har de allerbedste vilkår.

En ærlig og konstruktiv tilgang

Når du indgår et samarbejde med mig, vil du opleve mig som nærværende, loyal og personlig. Forståelsen for, at ejerledere har meget mere på spil end andre ledere, gør, at jeg arbejder ud fra en ærlig og konstruktiv tilgang – og jeg forventer det samme af dig. Til gengæld lover jeg, at du slipper for tekniske banktermer og forvirrende processer, så alt holdes så konkret og praktisk som muligt.

Hvad kan jeg så hjælpe dig med? Jeg kan være tovholderen på finanserne i din virksomhed eller din økonomiske sparringspartner, der guider dig igennem en god opstart og etablering. Er du leder, og har du brug for sparring til, hvordan du mestrer personaleledelse og driftsledelse på samme tid (eller blot én af dem), står jeg også klar til at give dig kvalificeret, brugbar viden og værktøjer, som vil gøre en forskel. Uanset dine behov garanterer jeg, at du med mig som samarbejdspartner får tid til at koncentrere dig om din kerneforretning.

Læs meget mere om, hvad jeg tilbyder inden for ledelse, økonomi, strategi eller advisory boards/bestyrelse. Du er også meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Uddannelser

2022

Diplom i Ledelse, IBA Erhvervsakademi Kolding

Bachelor enkeltfag i jura, SDU Odense

2009

Lederuddannelse, Nordea

1995-1999

Bankuddannet

Erfaring

2017-2021

Filialdirektør Arbejdernes Landsbank

2014-2017

Filialchef Fynske Bank

2013-2014

Bankrådgiver, Nordea Telefonbank

2008-2013

Filialdirektør, Nordea

2004-2008

Erhvervsrådgiver, Jyske Bank

2000-2004

Erhvervsrådgiver, Nykredit

1997-2000

Bankrådgiver, Danske Bank